Boktips i sommar

Glöm alla måsten i sommar. Tänk på vad du vill göra. Vad känner du lust och energi av? Som du blir glad och lyft av? Det är viktigt att när man är ledig så ska man få vara just ledig. Ligga i hängmattan en stund eller sitta på altanen och läsa en god bok.

Baka en god kaka. Ta en promenad och andas in sommardofterna. Träffa en god vän och fika.

Vad du nu väljer, välj med hjärta och själ. De vill ha sin påfyllnad.

För er som vill ha lite boktips kommer några här Första boken handlar om hur man kan attrahera in positiv energi, rikedom, välbefinnande och få det man önskar sig genom positiva affirmationer och tekniker. De funkar riktigt bra men kräver övning. Pam Grout som skrivit nedanstående bok är rolig och fyndig att läsa. Praktiska övningar finns det också. E i kvadrat är hennes första av tre i serien.

E i kvadrat

Bok nr 2 är Ola Schenström upphov till, Mindfulness i vardagen. Han har en underbart härlig röst att lyssna på så ta gärna en ljudbok om ni vill. Perfekt när man ibland inte kan sova eller bara behöver en paus mitt på dagen.

Mindfulness i vardagen

Sista tipset för idag är Thomas Gunnarssons ”Träna din inre kondition”. Fyndig och lätt att ta till sig. En övning per vecka att fundera kring, en bra bok som tål att läsas om och om igen.

Och glöm nu inte att reflektera och vila dina sinnen. Nästa vecka kommer lite fler boktips som handlar om hur man kan lyfta sina relationer! Riktigt bra boktips om man vill få sin relation att växa med sig själv och andra.

Ha en härlig avslappnad helg och glöm inte andas och njuta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *