Personlig Coachning

Jag arbetar personligt och gärna med små verktyg som du kan känna att du skulle bli hjälpt av.

Vi startar med ett möte eller en mejlkontakt där jag kan starta med att du får ett frågeformulär så jag får lära känna dig lite. Därefter så pratar vi kring dina svar och känner om det är något som du vill prata mer kring och som du vill utveckla, förbättra och förändra.

Ibland har du redan ett tydligt mål och då utgår vi från det och benar ner det i små mätbara mål.

Beroende på om du är i en utmattning kan intention vara ett bättre ord då mål, upplevde jag som klient, ofta stressade mig och kändes kravfyllt. Här kan de små delmålen vara att bara lära sig att känna in sig själv. Känna sina gränser. Hur man upplever olika situationer, vad som triggar ex. olust och obehag och vad som man behöver få in för att må bättre. En del är att lära sig hantera olika agerande och känslor som kommer upp i samband med situationer, människor eller annat. Ibland behöver man verkligen röra på sig och komma ut för att lindra oro men bara en liten, liten stund. Att känna efter, efteråt är en viktig del. Ibland behöver man bara reda ut sina tankar för att sen känna sig mer lugn.

Efter vårt möte så brukar jag sammanställa och skicka via mejl/messenger det vi kommit fram till och några tips och verktyg så man kan gå tillbaka till dem och känna in dem. Att få mycket information oavsett om man är frisk eller i rehab från en stressrelaterad sjukdom brukar vara lite jobbigt så då gör jag en liten sammanställning så att du känner att du får en återkoppling och ett mervärde av att vara hos mig.

Viktigast är att utgå från dig. Det finns inga dumma frågor, påstående eller svar. Att få ventilera i en öppen och varm atmosfär är väldigt viktigt.

Välkommen till mig!

Kommentarer inaktiverade.