Intervju med Susann

Hej!

Vem är jag? Jag är en varm och inkännande människa . Kreativ och lösningsorienterad. Inspirerande med många strängar i min livserfarenhet, en del inte helt stämda än men jag jobbar på det. Jag har alltid älskat möten med människor och har alltid tyckt om att coacha och vägleda människor, unga som gamla, mot val som ger dem energi och glädje. Jag tycker om att få människor att se sin inre potential och hitta sina egna vägar för att må bra och känna glädje. Möta dem där de är och starta därifrån. Livet är till för att levas inte för att bara fokusera på arbete, pressa sig själv och må dåligt för någon annans skull. Man dör en gång men lever varje dag.

Varför ligger det dig varmt om hjärtat? Mitt intresse har alltid legat djupt i att finna personliga insikter och utveckling. Inom många olika genre. Med många tuffa uppförsbackar i mitt egna liv så har jag tagit hjälp av många olika metoder, samtalsterapi, hypnosterapi, tarot-vägledning, KBT, healing, hormonkurser för att hitta verktyg att komma åt de svar som finns hos en själv. Med hjälp av att man hittar rätt nycklar kan man öppna de där dörrarna som har varit låsta och finna nyvunna skatter. Min lärdom är att samtal inte alltid hjälper utan att få verktyg att arbeta med och öva är viktigt för att verkligen leva som man lär. Att lära sig att inse själv både möjligheter och begränsningar har hjälpt mig att bryta mig igenom automatiska tanke- och känslomönster som hindrat mig från att ta steg framåt. När jag lärde mig Reiki tog jag steget inåt och genom att kunna läka mitt inre utvecklades jag på ett helt annat sätt kände jag.

Var solen i ditt liv!

Vad innebär val för dig? För mig har det varit som att bli pånyttfödd varje gång jag insett att jag alltid har ett val. Oavsett situation. Att kunna ta konsekvenser av valet har varit svårare att lära sig. Många val har ibland skam och skuldkänslor involverade. Att välja vad man själv vill och känner är inte alltid lätt när det påverkar någon annan som man kanske gör besviken men med träning blir det lättare och är stärkande. Man hittar en större tillit till sig själv och blir tryggare. Att tro att man gör val när man inte gör något alls skadar själen mycket mer än vad man tror. Huvudrollen i sitt liv oavsett vart man är, på jobbet, i fritid, hemma med familjen, den är din. Ingen annans. Och man vill inte vara statist i den viktigaste filmen av alla. Filmen om ditt liv.

Vad är tanken med ditt Coachande? Jag vill få fler att upptäcka känslan att vara fri. I själen. I kroppen. I hjärtat. Att inse att det finns mycket att upptäcka om sig själv om man hittar nyckeln till sin inre potential. Ibland också till vägar som gör att man mår så mycket bättre. Hållbart. Hälsosamt. Balanserat. Länge. Resten av sitt liv. Om man själv vill. För coachning handlar om att kavla upp ärmarna och vilja själv. Men med stöttning av en coach. Det gör att man hela tiden har en extra motor, som motiverar, stöttar och ger utmaningar efter just dina förutsättningar. Och som du kan luta dig emot då det går tungt.

Att få medalj av 6-årige Axel för att jag är så snäll är komplimang med stort K

Kommentarer inaktiverade.