Vad kan jag hjälpa dig med just nu?

Jag har inte startat upp något företag ännu men jag vill gärna använda min erfarenhet att stötta Dig som har hamnat i ett sjukskrivningsläge, känner av signaler, vill förebygga eller ska börja jobba efter sjukskrivning. Som behöver råd, vägledning och verktyg. Maila mig nedan så ska jag göra vad jag kan för att hjälpa dig rätt. Våga ta steget!

Min förhoppning då du tar kontakt med mig är att att du får chansen att du känner dig lyssnad på, blir motiverad och hittar Dig. Oavsett om du känner dig begränsad av de yttre omständigheter eller det du har varit med om tidigare i ditt liv. Ditt liv startar nu och framåt. Allt som är dåtid tar vi fram det som varit bra ur och gör till möjligheter av. För de finns. Men det första steget till att starta förändringen dit är ditt att ta. Jag tror på dig. Hela vägen.

Jag har tystnadsplikt och följer de etiska normer som gäller vid personliga samtal. Det är också viktigt att vi känner en kemi och harmoni ihop för att det ska fungera i coachningen. Alla går inte ihop och så är det bara. Känner du inte att det klickar så är det helt okej. Det är så det är i livet. Och som jag sa, det är helt okej!

Stäng dörren. Vänd blad. Hitta nya vägar. Öppna nya dörrar. Det börjar med ett steg.

Kommentarer inaktiverade.