Mina tjänster

Jag erbjuder tider på helger och vissa vardagskvällar. Min coachning innebär personliga möten men också mejlstöd då man behöver en kontinuitet i sitt växande och stöd längs vägen. Allt utifrån ditt önskemål och vad du klarar av.

Paket Leva i nuet 1-2-3                     1200 kr/tre gånger

Vi träffas via Teams/Messenger (personligt om det går och du vill) vid tre tillfällen och du får verktyg och hjälp med hur du kan bli mer härvarande i nuet och känna mer glädje.

Rehabpaket – Stress och Återhämtning      2000 kr/fem gånger

Vi träffas via Teams/Messenger (personligt om det går och du vill) vid fem tillfällen och här kommer fokus ligga på förändring och förbättring. Ökad motivation och medvetenhet hos dig själv och dina val.

Paket Leva i nuet 1-2-3 samt Rehabpaketet bör ske med max 10-14 dagar emellan för att få bästa resultat.

Motivations-coachning 500 kr/gång

Vi träffas via Teams/Messenger (personligt om det går och du vill) och ser på hur vi ska hitta motivatorer för att leda dig till ditt önskade mål. Hantera en ev. situation som du vill ha hjälp att lösa.

Min förhoppning då du tar kontakt med mig är att att du får chansen att du känner dig lyssnad på, blir motiverad och hittar Dig. Göra dig hållbar länge.

Jag har tystnadsplikt och följer de etiska normer som gäller vid personliga samtal. Det är också viktigt att vi känner en kemi och harmoni ihop för att det ska fungera i coachningen. Alla går inte ihop och så är det bara. Känner du inte att det klickar så är det helt okej. Det är så det är i livet.

It is time to make a change. Time to make the effort. I am worth it all. Joy, happiness, harmony. Make my paradise. Here on earth.

Kommentarer inaktiverade.