Hur mäter du framgång?

Många är vi som ibland frågar oss själva, vad går allt ut på? Vad är framgång? Vad är lycka? Vad innebär det att nå framgång och vad innebär det att vara lycklig?

Det tål att tänka på. Vi lever tyvärr ibland i en tro att vi får INTE vara för lyckliga, vi får INTE vara för rika (för då får inte någon annan någonting), vi får inte önska oss dyra saker (även om det är kanske det vi vill ha), vi får i princip inte önska oss det vi vill. För det vore själviskt. Inget kan vara mer fel. Att jag får någonting innebär inte att du får mindre. Det finns överflöd i världen som räcker till alla. Så är det. I allt. Önska dig vad du vill, om det är så är bättre och mer kärleksfulla relationer, överflöd i att kunna göra de saker du vill, förmåga att fortsätta tro att du kommer resa dig och bli starkare än någonsin. Allt handlar om att önska sig dit och ha en tydlig avsikt till vad man önskar och tillåta andra att önska det som de vill.

Så vad skulle framgång kunna vara egentligen? Någon kanske refererar det till massor med pengar på banken och vara ekonomiskt oberoende. Andra vill ha en lycklig och kärleksfull relation med sin partner, sin familj och kanske i många fall, sig själv? En del säger framgång är att komma först. Vara snabbast. Smartast. Bäst. I allt. En prestationsinriktad framgång som vill ha resultat. Vi är alla olika och det är viktigt. Du är unik.

Så tänk efter, vad definierar du som framgång? Som lycka? För mig är det en känsla av att allting bara känns så där varmt och skönt i bröstet? Att det finns ingenting som kan störa mitt lugn och harmoni? Att jag accepterar allt som det är och bara släpper kontrollen? Önskar in fler, varma, härliga och omtänksamma människor i mitt liv som vill stråla med ljuset liksom jag. En lycka av att vara älskad.

Ja vad framgång är tål att tänkas på. För det är viktigt att ibland sätta sig ner och fråga sig själv, vänta lite nu, nu har jag sprungit omkring som en yr höna och det känns som om inget av mig, finns I mig. Då är det dags. Sätt dig i en fåtölj och känn efter, vad är framgång och lycka för mig? Ingen annan, inte utifrån vad någon annan säger, partner, familj, vänner, utan just du.

Sen, önska mer åt det hållet, vill mer åt det hållet, känn känslan av att redan vara på väg åt det hållet i form av ett litet frö som du sår så kommer just DIN framgång och lyckotillstånd, till dig snabbare än vad du tror.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *