Har jag koll på min stress?

Jag har skrivit en hel del på min sida just om stress och symptom. Det finns också väldigt många sidor man kan läsa för att se om man ligger i farozonen. Ett enkelt sätt är att bara fråga sig dessa frågor?

Känner du att du aldrig blir färdig och inte hinner med på veckorna?

Känner du dig aldrig riktigt utvilad och funderar på om livet verkligen bara ska vara så här?

Är klockan plötsligt slutdags och du undrar, vad har jag gjort idag på arbetet?

Att planera in sina dagar är viktigt. Vardag och arbetsdag. Egentid. Små pauser. Fundera över de val som du kan prioritera bort och vad du kanske ska prioritera in för att må bättre, känna mer energi och få huvudrollen i DITT liv. Vill du ha hjälp så finns jag att stötta dig för man måste öva när man inte är van.

Allting börjar med att du inser. Att det är dags. Att du tar första steget. Mot din egen utveckling och bättre mående.

Och när man tar sig tid och bara väljer att ta en promenad. Innan man gör någonting annat. Bara för att få en liten stund reflektionstid, blir man så är glad 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *