Tarot – vägledning

Sedan 20-års åldern har jag varit intresserad av vägledning. Stöd. Råd. Speciellt i situationer då jag behövt det men även för att ha en viss inblick i vad som ligger i framtiden.

Jag träffade Annica då jag var tjugofem och fick upp ögonen ännu mer för tarot vägledning. Skaffade mig min kortlek, som hon köpte till mig. Sedan dess har jag och korten knutit band. För varje år har det blivit tightare. Jag har fått mer insikt, mer intuition och korten har gett mig många svar.

Vänner har besökt mig, nära och okända, med mycket fin återkoppling. Mycket handlar om intuition men också en kanal till något större. Oändligt. Att tro och ha tillit till sin förmåga är en givande grund för utveckling.

2019 tog jag steget fullt ut och gick en kurs hos Medium Berit i Lidköping ute på Kållandsö i en fantastisk miljö. Därefter kände jag mig mogen för att testa mina vingar mer.

Min kanal för förmågan öppnades. Känslan. Ödmjuk för det som korten hjälper mig att vägleda de klienter som besöker mig.

Under 2020 är ni välkomna att höra av er till mig om ni vill prova på.

Kommentarer inaktiverade.