Coaching företag – individnivå

Att få en coach ger energi, tillför insikter och skapar möjligheter. Då kommunikationen och kemin finns där mellan din medarbetare och mig som coach så finns mycket att utforska och förbättra.

Alla vill vi ha mervärden som ger resultat. Med både mjuka och hårda värden som parametrar. Du vet att båda behövs för att skapa resultat. Jag vet hur man ska locka fram potentialen hos din medarbetare. Om de är mogna för det. Och vill utvecklas. Då kan vi skapa underverk.

Kanske har du en medarbetare som du vet skulle kunna åstadkomma så mycket mer om de får en sparringpartner som tror på dem, stöttar dem men också utmanar dem till att våga lite mer?

Kanske har du en medarbetare som besitter en enorm kompetens på många områden men har svårt att verkligen välja vad den ska göra, den är bra på mycket men blir lite för splittrad känner du och borde lära sig ha mer fokus och struktur?

Du har kanske har en ny tillsatt chef som du känner borde ha extra motor som kan stötta upp dem, en mentor som hjälpa dem sortera frågor som uppkommer från olika håll? Som behöver en klapp på axeln ibland men också någon som kan få dem att medvetet fundera kring de val de gör för att kanske inte vara ”för röd” eller ”för grön”?

Jag lovar dig att din medarbetare kommer tacka dig för att få egen tid med någon som ger sin tid för att bara vara fokuserad på deras möjligheter, förmågor och hjälper dem få ut det bästa av dem. Vänder problem till lösningar och ger dem insikter som ger mervärden för ditt företag men också din medarbetare. Win-win situation där alla är nöjda.

Vi ska heller inte glömma den individen som är på väg att rasa. Du ser det men du vet inte hur du ska hantera det. Där är det nog så viktigt att gå in tidigt och kartlägga signaler, symptom och möjligheter till avgränsningar för att undvika ett större fall.

Intresserad, men vill veta mer, hör av dig till mig här

Kommentarer inaktiverade.