Alla kan känna stress. Inför att en uppgift ska lämnas in. Inför ett möte där man ska komma ihåg allt man ska säga.

Stress kan vara positivt. För det mesta. Om man lär sig att återhämta sig mellan varven.

Idag är vi ofta på tårna. Ständigt sittande med en telefon i handen, datorn för att maila, mellan spisen och tvättmaskinen, i tankarna på väg till det där träningspasset som vi bokade in för vi måste ju träna. Vi bläddrar i timmar förbi instagram poster för vi vill ju se allt andra gör. Har barnen aktiviteter som de idag har, flera stycken dessutom PER barn så åker vi mellan A till B många gånger i veckan.

Jag träffar många människor som säger att de inte stressar men deras ansikten och kroppspråk säger något helt annat. Jag träffar många människor som säger att de stressar men att de inte har något val.

Stress är inte detsamma som tidspress. Inte alls. Stress är när man känner sig uppjagad inombords, som om man själv är statist i sitt egna liv och bara flyter med, man känner inte att man är i sig själv, man ser ibland inte att man själv har ett val (vilket ofta innebär att man måste välja sig själv över någon annan vilket i sig är jobbigt). Stress är så mycket mer än tid. Stress kan vara känslor som andra ger oss i form av skuld och dåligt samvete. Stress kan vara känslan av otillräcklighet när man ser hur alla andra tränar på facebook, instagram eller åker på fantastiska semestrar var och varannan dag.

Som coach så ser jag dig. Dina möjligheter. Dina förutsättningar. Jag stöttar dig på vägen mot de val DU vill göra. Genom tillit, acceptans och närvaro. Som coach är inte fokus på terapeutiska samtal utan i våra samtal försöker hitta de verktyg som just du behöver för att hitta DIN väg. Den är inte alltid spikrak men den är din väg. Så du gör val som är bra för dig och lär dig att återhämta dig mer och sortera bort det som du vill ha mindre av och tar in det du vill ha mer av.