Ända sen jag var i tonåren och kom i kontakt med mental träning i form av ett personligt möte med Lars-Eric Uneståhl har jag nog undermedvetet alltid varit på väg mot att jobba med coachande.

På vägen mot det beslutet att lära mig mer har jag gått igenom många olika situationer som givit mig styrka men också förmågan att resa mig och se möjligheter.

Elitidrottare under många år inom fotboll. Idrottsskador som gjorde att jag fick sluta karriären som målvakt. Diagnostiserad med endometrios som tjugoåring, på det många operationer som följde varandra, barnlöshet och tuffa IVF behandlingar. Uppväxt med alkohol i närområdet. Prestationsångest. Arbetsplats utan personlig omtanke. In i väggen. Sjukskriven 6 månader. Gifte mig. Byggde hus. Skaffade hund. Blev familjehem. Fick barn. Skilsmässa. Övergrepp i relation. Hypnosterapi. EMT – Eyes movement treatment. Healing.

Hormonbehandlingar och tuffa arbetssituationer, Avonova samtal, ingen sömn, antidepressiv medicin. Frekvensmedicin behandling Vaggeryd. Nya chefer. Hög personalomsättning. Nya arbetsuppgifter. Total ändring av kost. Mer operationer. Särbo förhållande. Medveten andnings träning med Anders Töredahl. Avslut av antidepressiv. Hysterektomi, klimakterie som 42 åring, hormonbehandling. Lång tid av psykisk ohälsa på arbetsplats, till följd utmattningssyndrom. Frekvensmedicin Falköping. Sjukskriven helt sju månader, efter tolv månader, heltid. På mina villkor. Efter min förmåga. Lär mig att säga ja. Lär mig säga att nej. Att njuta. Av att inte göra mer utan göra mindre men med närvaro, fokus och glädje.

Utbildar mig till Diplomerad Stresscoach med fokus på individen i valsituationer, förebyggande, mitt i och när man ska ta sina stapplande steg. Då finns jag där att vägleda.